E-TİCARETTE YERLİ GİRİŞİM : TAKSİMPAZAR.COM



Herkese yeniden merhabalar . E-ticaret sistemlerinin git gide yaygınlaştığı bu dönemde %100 yerli bir proje olan ''taksimpazar.com'' ile sizleri tanıştıracağım.




En dikkat çekici noktası ülkenin farklı noktalarında üretilen %100 Türk Malı ürünleri bir araya getirerek müşterilerine sunmalarıdır.



Hayvansever bir kedi annesi olarak sokak hayvanları için yaptıkları çalışmalar ise ayrıca takdir edilesi cinsten. Hayvan dostu şirket hassasiyetlerine siz de alışveriş yaparak katkıda bulunabilirsiniz:)

Tesettür giyimden erkek giyime, çocuk&bebek giyimden ev&yaşam kategorisine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan taksimpazar.com , sunduğu uygun fiyatlar ve kalite standartları ile beğenileri topluyor.

Önümüzdeki günlerde inşallah vakaların azalması ümidi ile tatile çıkmayı planlıyoruz.Havaların ısınmaya başladığı bu dönemde sizler için sitede bulunan tesettür mayolarını inceledim.



Desenlerin özgünlüğü kadar model isimleri de bir hayli iç açıcı :) XXL bedene kadar seçenekleri olması da ayrıca avantajlı bir durum.


Alışveriş sonrası değişim ve iade şartlarını ise tam anlamı ile uyguluyorlar. 14 gün içinde talep edilen değişim ve iade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Herkese şimdiden sağlıklı ve keyifli alışverişler :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar