levreğim benimm

eveeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt bunu ben yaptım şekerler ne kadar gururluyum anlatamam

her aşamada resimlemeye çalıştım işte başlıyorum anlatmaya önce


balıkları önce 2 parmak kalınlığında kesiyoruz.sonra yağlı pişirme kağıdından yeteri miktarda kesiyoruz,domates,sağon halkaları,defne yaprağı,ve bol sarımsak soyup hazırlıyoruz sonra istediğiniz gibi bi balık bi domates soğan döşeyip içinede az miktarda yağ döküyoruz



yağlı kağıdı da şeker yapar gibi sarıyoruz.hooppp fırına afiyet olsun


ben neden piştikten sonra içini çekmemişim anlayan varmı?sanırım çok acıkmışım:D

bu arada tarifini derya baykalın programından aldım not düşelim ayıp olmasın demi...








Etiketler: