tuzda balık;

link veremiycem google a tuzda balık yazıp hemen hemen tüm sonuçlara girdik ortaya karışık oldu:))
malzemeler:
-3 adet levrek(biz 4 kişi olduğumuz için ancak 3 tanesini bitirebiliyoruz siz sayıyı kendiniz belirleyin--biz levrek aldık ama tercihe kalmış tabiki)
-3 balık için yaklaşık 2 kg tuz
-balık sayısı kadar yumurta beyazı
tuzun içine yumurta beyazları kırılır karıştırılır(yumurta sarılarını atmayın başka bişeyde kullanırsınız:) balıkların altına tuz döşenir sonrada üzerleri kapatılır.

annem balıkları kapatmaya çalışırken:)
Sevgili Rosamary,yüreğinizde damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun sevdikleriniz yanınızda yüzünüzdeki tebessüm hiç eksilmesin Bayramınız kutlu olsun.
YanıtlaSilSevgiyle kalın....
teşekkür ederim sevgili belgin abla:))
YanıtlaSilHiç yemedim ama hep tadını merak ederim, belki senin tarifinle denerim. Sevgiler...
YanıtlaSiltavsiye ederim sevgili zencefil ve tarçın:) hani 'lokum gibi pişmiş' tabiri vardır ya aynen öyle oluyor:))
YanıtlaSiltuzda tavuk yedm lokum gibiydi walla harika bi lezzeti oluyo eminm balıkta öledir severm zaten ellerinize sağlık...
YanıtlaSilelinize sağlık ben kara denizliyim ma bu şekilde hiç yapmadım ama tuzlama balık biliyrum turşu gibi fakat bu tarzı da gördüm tatmadım elinize sağlık bende bekliyorum bloğuma sevgiler
YanıtlaSilteşekkürler güzelce:))
YanıtlaSilteşekkürler asiye vuran bloğunuzu ziyaret edicem:)