PAMUK MUALLİM VE 7 BEBELER



PAMUK MUALLİM VE  7 BEBELER
Evvel zaman içinde kalbur saman içinde filler photographer iken goriller fashion designer iken bir pamuk muallim varmış. Bu muallimin 7 tane bebesi (erkek) varmış .( Cücesi olacağını mı sandınız 7 tane erkek cücenin bir premsesle ne işi var acaba okumayın böyle şeyler çocuklara ) neyse 7 bebesi bir de kafasında hunisi varmış .  19 küsür okulda 7 tane de evde bebesi olduğu için hepten kafa gidikmiş. He bi de dikiş dikiyormuş çünkü 7 tane bebeye kıyafet almaya para yetiştiremiyormuş .Maaşıyla ancak karınlarını doyurabiliyormuş çünkü atanamamış ve ücretli muallimmiş. E zaten yarısı da bakıcıya gidiyormuş paranın. (Kocası nerdeymiş bilmiyorum.)

Günlerden bir gün okuldan çıkıp ormandaki evine doğru yola koyulmuş. Malum çalıştığı için 7 tane bebeyi komşusu sincap hanıma bırakıyormuş .Sincap hanım önceleri çocuklara tablet veriyormuş ama muallim yakalamış ve tam kavga edecekken sincap hanım özür dilemiş demiş ki bundan sonra çocukları oyalamak için böyle şeyler yapmayacağım demiş.
Pamuk muallim başka çaresi olmadığından bu seferlik sincap hanımı affetmiş ama bir türlü içine sinmemiş. Bir gün okuldan erken çıkıp sincap hanıma baskına gitmiş. Bir de ne duysun! Sincap hanım çocuklarına bağırıyor ve hakaret ediyor sinirden küplere binen pamuk muallim hemen  155 i arayarak sincap hanımı ihbar etmiş. Hemen olay yerine gelen polisler durumu anlatmasını istemişler. ( Bu kısım bizzat yaşadığım bir olaydan uyarlanmıştır.)
Sincap hanımın yaptığının duygusal  istismar olduğunu anlatan pamuk muallim öfkeden çıldırmış bir şekilde kimse çocuklara hakaret edemez,sadece benim değil kendi çocuğu olsa bile bunu yapmamalı, anne olmak bağırmak değildir, hakaret hiç değildir bu kadını tutuklayın demiş.
(Keşke gerçekte de yaşadığım olayın sonu  böyle olsaydı ama olmadı kadının eşi de polis çıkınca olay orada kapandı ama yine de mahalleden taşındılar sanırım benim yüzümden   )
Polisler kadını suçüstü basıp tutuklamışlar ve Park ve bahçeler müdürlüğüne bağışlamışlar ,ölene kadar topluma hizmete mahkum etmişler.
Pamuk muallim de çocuklarına bunu yaşattığı için çok üzülmüş ve birden babaları ortaya çıkmış. Artık babaları da olduğuna göre pamuk muallim işi bırakmış.Eve montessori  eğitim sınıfı açmış 7 çocuğunu da gerçek bir anne olarak kendisi büyütmüş ve bir daha kimseye emanet etmemiş.
Çuvalla para döküp montessori yatağı falan almamış merak etmeyin , yere döşek açmış hepsi orda uyumuş da büyümüş.Belki sonra sosyal medya annesi olarak fenomenleşmiştir akıbetini bilemiyoruz.
Gökten düşmüş üç elma . Biri merhametli annelerin kucağına , biri acımasız annelerin KAFASINA , biri de sosyal medya annelerinin telefonuna .
Bir kamu spotu masalımızın daha sonuna geldik . Başka bir saçmalardan seçmeler ama kıssadan hisseler yazımda görüşmek üzere.


Yorumlar

Popüler Yayınlar